рожден ден 2

ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Парти клуб „Coccolone” е магическо място за незабравим детски рожден ден в София. Сбъднете всички мечти на Вашето дете, като му организирате вълшебно парти. Ние се погрижихме да създадем разнообразни, интересни кътчета за деца на всяка възраст.

Най-малките (между 0 и 3 годинки) ще се забавляват щуро в специално обособено място за тях с басейн с цветни топки, прекрасна пързалка и меки играчки.

За творчески настроените малчугани сме подготвили кът, в който да оцветяват, рисуват, апликират, да играят с образователни и логически игри. А в щуротиите ще им помагат нашите отлично подготвени аниматори. Имаме страхотна детска библиотека, пълна с интересни детски книжки и енциклопедии.

Приказен детски рожден ден в София

Кое малко дете не иска да бъде на сцената? Затова ние от “Coccolone” осигурихме на малчуганите сцена, на която да практикуват певческите си и артистичните си таланти. А защо не да се дегизират в костюм на любим герой от приказките и да потанцуват?

Разбира се, не сме забравили любимото кино, разполагаме с монитор, на който да гледаме любимите филмчета за деца.

За малките дами сме избрали бутикова кухня, където да развихрят въображението си и да приготвят чудни ястия за своите куклени приятелки. Къщата за кукли пък им позволява да подредят по свое желание и вкус интериора.

Вълнуващо парти за детски рожден ден в София

Не сме забравили колко много енергия притежават децата, затова изградихме вълнуващия лабиринт “Джунгла”, снабден с люлки, препятствия, топки и какво ли още не, което ще превърне игрите в незабравим момент.

А след щуреенето на воля сме приготвили и зона за хапване, която е обзаведена с подходящи столчета и маси.

детски рожден ден софия

Цени

Наемът на клуба за частно детско парти (единствено за Вас и гостите Ви) е:

Време Цена
 
Наем на целия детски клуб за  2 часа 350,00  лв.